| A B O U T | Welcome ! This is the first slovenian fan club of rock princess Avril Lavigne. We support this rock star and we breathe for her. She is in our hearts for ever and we can't live without her. We are just obsessed with her style and songs. Are you the same freak as us? So, join us now !
We are waiting just for you. It will be so fun with you. @avril lavigne community slovenija |
| C R E D I T S | |
CREDITS; zasnova foruma in grafična ureditev je last VániŁŁa.♥.
Posamezna grafična sestava je last strani forummotion. Ideje za podforume so last VániŁŁa.♥ Vsa grafika in sestava foruma, je last foruma © avril world slovenija. Vse pravice pridržane. |
| P R O M O T I O N |
Naš forum lahko oglašujete s sledečo pasico;
|
Najlepša hvala za kakršnokoli oglaševanje !
|
|
| H E L P | |
@forumski e-mail
Če ima kdo kakšno težavo ali rabi pomoč pri registraciji in podobnem,
smo adminke naredile poseben e-mail za te namene.
Pošiljate nam lahko tudi predloge glede našega foruma,
za katere želite da jih za zdaj še nihče ne sliši. ;)
Write us !
avrilworldslovenija@hotmail.com |
| T H E S T A F F | adminstrator;
bloodyicecream.
crazy kid.
tjasa
|
| C O U N T E R |  |
| | |
| Avtor | Sporočilo |
|---|
Gabriella. I can do better

©naj. pesem od avril? : use ©število prispevkov: 463 ©datum registracije: 23/06/2010 ©starost: 15
 | Naslov sporočila: ♥ Spis o AWS forumu Tor Jul 27, 2010 6:26 pm | |
| Spis o AWS forumu Usedite se za mizo oz. za računalnik, sporstite se. Izmislite si izviren spis o forumu ALS in z njim pridobite še dodatne $. Torej, nagardna igra, kjer morate napisati spis o našem forumu, ki naj bo dolg najmanj 7 povedi.Vsaka poved daljša od 4-ih besed v spisu je vredna 10$, tako da 7 povedi je 70$, več povedi je še več..izd. |
|  | | /_Lovely_/ Haiiah, I survive

©naj. pesem od avril? : Alice, what the hell ©število prispevkov: 1059 ©datum registracije: 23/07/2010 ©starost: 17 ©kraj: On Avril Land Of Dreams
 | Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Tor Jul 27, 2010 6:32 pm | |
| Spi o forumu
No forum o Avril Lavigne mi je zelo všeč.Prenova je zelo prelepa,kar ne moram se je nagledati.Adminke,ki skrbijo za ves forum se zelo trudijo.In to mi je pri njih zelo všeč. Grafiki pa artajo tako čudovito,da se lahko zgodi,da padeš skupi!SEveda sreča,da ne padeš narazen.Za forum sem izvedela od prijateljskega MWR.Forum ima že več kot 1000 postov.To ni malo,to je ogromno!Vav kar ne moram verjeti,da ste to dosegli le v 20 dneh!Zelo so mi všeč nagradne igre,le da so tiste z glavnimi nagradami boljše,ampak so tudi navadne dobre.Z glavno nagrado ste spodbudili lepiti slike.In sedaj jih je v fotogaleriji že veliko.Tudi portal mi je všeč,le da je slika pod welcome roza in se ne ujema preveč z to modro.Misim,da vsi,ki imajo posebne stopnje odlično opravljajo svoje delo,drugi pa pač pišejo in pišejo!Podforumske so zame zaklad foruma.Škoda,ker jih je ^^.Avrilchy našla na netu,torej jih niste sami izdelali.Ampak je vsaj našla lepe! |
|  | | bloodyicecream. the head

©naj. pesem od avril? : my happy ending ©število prispevkov: 1249 ©datum registracije: 23/06/2010 ©starost: 14 ©kraj: Kanada
 | Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Tor Jul 27, 2010 6:42 pm | |
| Ari, mislim da si napisala 12 povedi, če se nisem zmotila. Torej si deležna 120 gold $ ........... © avril world slovenija ♥ ........... i will love you for ever.♥ ''it's easy to say, but harder to do. |
|  | | Avril Lavigne I can do better

©naj. pesem od avril? : Girfriend,what the hell,smile,sk8ter boy,when you gone,,alice in wonderland,why?,hot,my happy ending,complicated,runaway ©število prispevkov: 339 ©datum registracije: 10/07/2010 ©starost: 14 ©kraj: Hollywood
 | Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Sre Jul 28, 2010 8:26 am | |
| spis o forumu:
Na ta forum sm se prijavla 10.7.2010.Ko sem se prijavla sem začela malo raziskovat stvari in ker prej ko sm se prijavla ni bil še moder ni imel še prenove.Ta prenova mi je ful ušeč in zahvala Adminkam in Moderatorjem ker so forum tako hitro dali v prenovo ki pa ni trajala 1 dan.Najbolj se moram zahvalit Adminki Avrilchy in Moderatorki Ari ker sta forum tako hitro prenesle v aktivnost.Barva foruma je prečudovita tako kot podforumske in navigacije,header skratka čist use.Na tale forum sem se prijavla iz mojga najboljšega foruma MWR.In kot se še ves čas govori gre zahvala temu forumu zato ker imamo že veliko prispevkov smo objavli.In tudi dobivamo nove člane vsak dan enega in to je za forum velika aktivnost ker so vsi tako aktivni no eni malo ampk bo šlo. |

©naj. pesem od avril? : my happy ending ©število prispevkov: 1249 ©datum registracije: 23/06/2010 ©starost: 14 ©kraj: Kanada
 | Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Sre Jul 28, 2010 8:29 am | |
| Avril Lavigne, mislim da si napisala 6 povedi. Torej dobiš 60 gold $. Zelo lepo napisano. Malce kasneje ti dodelim gold $. Prosim, spolni me na to po ZS. Hvala. ........... © avril world slovenija ♥ ........... i will love you for ever.♥ ''it's easy to say, but harder to do. |
|  | | ^^Avrilˇˇ Knock, knock, knock

©naj. pesem od avril? : Vse so qL x). ©število prispevkov: 43 ©datum registracije: 05/09/2010 ©starost: 14
 | Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Pet Sep 10, 2010 2:07 pm | |
| Forum o Avri Lavigne mi je že od prvega vstopa nanj všeč. Teme oziroma podforumi so okej x). Adminke so ful prijazne. Na forumu mi je všeč vse. Razen nekaj me moti, da je malo članov. Zato oglašujem vaš forum,da bo bolj uspešen. Želim si,da bi bil forum uspešen z veliko člani. Na forumu so zelo lepe barve- VIJOLIČNA! Takoj ko sem danes prišla forum sem s e razveselila prenove! Forum je okej. Ker se adminke celo trudijo pri vsem za povrh znajo pa še dobro artat. VSI ČLANI STE OKEJ <3! |

| Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Pet Sep 10, 2010 2:09 pm | |
| Waauu, kako lep spis, od nove članice, hwala ti, ^^Avrilˇˇ. 12 povedi si napisala :), torej ti moram dodeliti 120 golden $. ........... © avril world slovenija ♥ ........... i will love you for ever.♥ ''it's easy to say, but harder to do. |
|  | | ^^Avrilˇˇ Knock, knock, knock

©naj. pesem od avril? : Vse so qL x). ©število prispevkov: 43 ©datum registracije: 05/09/2010 ©starost: 14
 | Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Pet Sep 10, 2010 6:06 pm | |
| |
|  | | Miley.×3 Let"s go!

©število prispevkov: 128 ©datum registracije: 09/07/2010
 | Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Sob Sep 11, 2010 7:49 am | |
| Spis o ofrumu.
Na tem forumu nikoli mapak res nikoli ne majka zabave.Ker je seveda o rokerci Avril.Imamo pa tudi najbolše adminke.Kdo se je registrirau na forum zagotovo to ve.Prenova foruma je res zelo lepa.Imamo pa tudi super člane & forum nam forum nam uspeva.Forum že pa ima tudi veliko prispevkom.Upam da jih bo imeu še 2x toliko.Zdaj pa se gremo zabavat na ta super forum.
|

| Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Sob Sep 11, 2010 7:53 am | |
| Preštela sem povedi in naštela sem jih 60, tako da dobiš 60 golden $. Prosim da me kasneje spolniš, saj jih sedaj nimam časa nastaviti. & Zeloo lep spis. ........... © avril world slovenija ♥ ........... i will love you for ever.♥ ''it's easy to say, but harder to do. |
|  | | Miley.×3 Let"s go!

©število prispevkov: 128 ©datum registracije: 09/07/2010
 | Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Sob Sep 11, 2010 7:54 am | |
| Hvala ti. aja kolko vidim si lahko tudi sama nastavim.
drugače pa NNT (nazaj na temo) |

| Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Sob Sep 11, 2010 8:29 am | |
| No, dej si jih pol zdej 60 nastavi, drugače bom pa jaz uštimala, da nau več možno nastavljat tko :P. ........... © avril world slovenija ♥ ........... i will love you for ever.♥ ''it's easy to say, but harder to do. |
|  | | ^Nikč. Knock, knock, knock

©naj. pesem od avril? : Hm..HoT??! ©število prispevkov: 4 ©datum registracije: 04/01/2011 ©starost: 14
 | Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Tor Jan 04, 2011 7:09 pm | |
| Čeprav sem nova članica imak že velko stvari za povedat,ki jih bom stisnila v zgodbo.
Vse se je začelo pred slabimi 10 minutkami ko sem prišla na forum.Bil mi je tako cute..da sem se prjavla.Grafika mi je bila tudi zelo všeč:še posebej header.tisti,ki ga je naredil je ziher art mojster =) Podforumov je ravno prav in vsi so super.Še posebej mi je všeč podforum v katerem lahko chataš-.Oblubm,da bom redna članica ker je tale forum z eno besedo NAJBOLJŠI a ste slišaliii? NAAAJBOLJŠI!!! Adminka avč. je zlo prjazna pa tut lepo arta,,..; Na forumu pa mi je najboljše to,da se glawna adminka avč. zelo zelo trudi za forum,ki bo uspešen tudi čez 20 let,samo,da ga bodo prevzeli drugi člani. to je use; by by |

| Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Tor Jan 04, 2011 8:09 pm | |
| ^Nikč, tale spisek si tako rečeno vzela iz srca in zelo je lep. Ker si se tako zelo potrudila in si še nova članica ti dodelim kar 100$. Uživej z nami na AWS-ju še naprej in spremljaj novice o Avril. :) ........... © avril world slovenija ♥ ........... i will love you for ever.♥ ''it's easy to say, but harder to do. |
|  | | Forbidden_Rose^^ Let"s go!

©število prispevkov: 138 ©datum registracije: 06/07/2010
 | Naslov sporočila: Re: ♥ Spis o AWS forumu Sob Feb 26, 2011 8:32 pm | |
| Pa še jaz:
Pred nekaj meseci, mi je Avkoo povedala za tale prečudovit forum. Takoj sem se registrirala, mislim da pod imenom Špela, ampak sem si ga kasneje zamenjala za Forbidden_Rose^^, kot ga imam še zdaj. Tiste trenutke na forumu AWS si bom vedno vtisnila v spomin. Z veseljem sem spoznavala nove in nove oboževalke carske rokerice Avril, ki zelo dobro poje, je pa tudi cute. Ampak ne vem zakaj - enkrat sem čisto pozabila na ta forum in nisem bila več na njem aktivna. Sploh mi ni jasno, zakaj sem to naredila. Ampak danes je tisti dan, ko se bom odločila, da bom na forum od zdaj naprej prihajala redno, kot tudi na forum MWR ki je prav tako odličen. Nekaj o glavni adminki še: Spoznala sem jo na forumu WR (Winx Rainbow). Takoj sem spoznala, da lahko imam še veliko srečo in z njo sem se spoprijateljila. Pisali sva si veliko ZS-jev, kar je bilo takrat zame še zelo aktualno. Ampak čez nekaj časa niti nisva rabili ZS, ker sva obe imeli naziv Admina. Če ne bi našla foruma MWR, prav tako ne bi našla tudi prečudovitega foruma AWS in bi se3 mi zdela Avril prav bedna, ker se mi je zares tudi zdela - od začetka, tako kot Saga Twilight. Kasneje mi je vse postalo všeč.
Vem ja. Nakladala sem, tako da je tole res nek polom. Tak ko bi pisala poslovilno pismo, pri poslovilnem bi pa odstranla tisto, da bom redno prihajala na AWS. Hahaha, ampak res ni poslovilno pismo, samo spis. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |